Füllstandmessgeräte

Microcon C2.F ile Debiler Kontrol Altında


MICROCON C2.F açık kanal debi ölçümlerinde kullanmak amaçlı tasarlanmış dokunmatik renkli ekranlı, Türkçe menülü ve data kaydı tutabilen yeni nesil gösterge ve kontrol cihazıdır.


Hedefleri doğrultusunda her geçen gün daha da büyüyen MICROLEVEL, uzun yıllardır elde edindiği bilgi birikimi ve tecrübesi ile MICROSAMPLER markası adı altında yerli olarak üretttiği numune alma cihazlarından sonra MICROCON markası adı altında açık kanal debi ölçüm cihazlarını su ve atıksu sektörü için tasarlamış ve yerli olarak üretmektedir.

Microcon C2.F açık kanallarda, ultrasonik, radar, kapasitif ve hidrostatik seviye sensörleri ile birlikte çalışarak açık kanallarda debi ölçümü yapmaktadır. Seviye sensöründen gelen seviye bilgisi ve menüsünden seçilmiş olan savak bilgilerini kullanarak anlık debi hesaplamalarını gerçekleştirmektedir.

Cihaz menüsünde yaygın olarak kullanılan parshall, rectangular weir with end contractions (U savak), rectangular weir without end contractions (dikdörtgen savak) ve VNotch savakları yer almaktadır. Ayrıca farklı savak ve hacim hesaplamaları yapabilmek adına 36 noktalı seviye/akış bilgisinin dışarıdan girilebildiği akış tablosu da menüde yer almaktadır. Kolay ve Türkçe menü arayüzü, dokunmatik ekranı sayesinde savak tipi seçimleri, yükseklik ayarları, alarm çıkışları kolaylıkla kullanıcı tarafından programlanabilir. Ayrıca üzerinde standart olarak gelen SD kart portu sayesinde ölçüm değerleri kayıt altına alınabilir. Kayıt altına alınan veriler Excel’de veya ücretsiz olarak sağlanan ara yüz programında detaylı olarak incelenebilir.