Seviye Ölçüm Cihazları

Kum Silosu


Kum, toplam döküm üretiminin önemli bir kısmını oluşturan, en yaygın kullanılan döküm yöntemidir. Çelik, nikel ve titanyum gibi yüksek sıcaklıkta eriyen hemen tüm alaşımlar kum kalıba dökülebilir. Kum büyük silolarda depolanır. Bu siloların seviye takibi ve güvenliği önemlidir.

MICROPULS 59 ile temassız ölçüm

Horn veya parabolik yapıdaki anten sistemi ile özellikle parçalı katıların en zor şartlar altında ölçümü için en ideal radar sensördür. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmış ve güçlendirilmiştir. Bu sayede MICROPULS 59 özellikle tozlu ortamlarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül vb. tüm parçacıklı katılarda 30m'ye kadar ölçüm yapabilen en güçlü sensördür.

MICROCAP ile taşmaları önleyin

Katı veya sıvı malzemelerin silo, tank, kazan, bunker ve benzeri rezerve alanlarında boş ve dolu durum kontrolü amacı ile kullanılan kapasitif tip çubuklu seviye sivicidir. Metal veya beton bunkerlerde, özellikle aşırı tozlu silolarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, yem, tahıl, granül ve toz ürünlerde ve hemen hemen tüm sıvılarda kullanılabilmektedir.

 

Avantajları

- Türkçe menü
- Kolay montaj
- Yüksek hassasiyet
- Bakım gerektirmeyen yapı
- Toz, basınç, sıcaklık ve gaz oluşumlarından etkilenmez

İlgili Ürünler