Seviye Ölçüm Cihazları

Hammadde Silolarında Seviye Ölçümü


Ham maddeler veya ara ürünler üretim süreci öncesi büyük silolarda depolanır. Bu silolarda farklı ürünler depolonabildiğinden tek bir sensör ile ürün değişikliğinden etkilenmeden ölçüm yapabilmek en ideal çözümdür.

MICROPULS 59 ile temassız ölçüm

Horn veya parabolik yapıdaki anten sistemi ile özellikle parçalı katıların en zor şartlar altında ölçümü için en ideal radar sensördür. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmış ve güçlendirilmiştir. Bu sayede MICROPULS 59 özellikle tozlu ortamlarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül vb. tüm parçacıklı katılarda 70m'ye kadar ölçüm yapabilen en güçlü sensördür.

MICROPULS 58 İle Temassız Ölçüm

Horn veya parabolik yapıdaki anten sistemi ile özellikle parçalı katıların en zor şartlar altında ölçümü için en ideal radar sensördür. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmış ve üç ayrı kuvvetlendirici ile güçlendirilmiştir. Bu sayede MICROPULS 58 özellikle tozlu ortamlarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül vb. tüm parçacıklı katılarda 70m'ye kadar ölçüm yapabilen en güçlü sensördür.

MICROCAP İle Taşmaları Önleyin

Katı veya sıvı malzemelerin silo, tank, kazan, bunker ve benzeri rezerve alanlarında boş ve dolu durum kontrolü amacı ile kullanılan kapasitif tip çubuklu seviye sivicidir. Metal veya beton bunkerlerde, özellikle aşırı tozlu silolarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, yem, tahıl, granül ve toz ürünlerde ve hemen hemen tüm sıvılarda kullanılabilmektedir.

MICROVIB İle Taşmaları Önleyin

Toz ve granül yapıdaki çimento, kum, un, tuz gibi katı ürünlerin bulunduğu tank ve depolama alanlarında taşmaya ve boşta çalışmaya karşı koruma amaçlı kullanılan titreşimli çatal tip seviye sivicidir. 

İlgili Ürünler