Seviye Ölçüm Cihazları

Kırıcıda(Konkasörde) Seviye Ölçümü


Büyük taşları ve kayaları, mıcır veya kum gibi ufak parçalar haline getiren taş kırma eleme makinalarına konkasör adı verilmektedir. Ekonomik ve sağlıklı bir  bir işletme süreci sağlamak adına konkasörün boşta çalışarak aşınma oranının en düşük seviyede tutmak, beslemeyi sağlayan bandın boşta çalışmasını engelleyerek enerji sarfiyatını düşürmek ve fazla yükleme yaparak zarar görmemesini sağlamak için  seviye ölçümü gereklidir.

MICROPULS 59 İle Temassız Ölçüm

MICROPULS 59 özellikle parçalı katıların zor şartlar altında ölçümü için idealdir. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmıştır. Bu sayede MICROPULS 59 özellikle tozlu ortamlarda ölçüm mesafesine göre en etkili radar sensördür. Bu özelliği sayesinde çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül ve benzer ürünler gibi tüm parçacıklı katıların 15m’ye kadar ölçümü için en ideal sensördür.

MICROCAP ile taşmaları önleyin

Katı veya sıvı malzemelerin silo, tank, kazan, bunker ve benzeri rezerve alanlarında boş ve dolu durum kontrolü amacı ile kullanılan kapasitif tip çubuklu seviye sivicidir. Metal veya beton bunkerlerde, özellikle aşırı tozlu silolarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, yem, tahıl, granül ve toz ürünlerde ve hemen hemen tüm sıvılarda kullanılabilmektedir.

Avantajları

- Türkçe menü
- Kolay montaj
- Yüksek hassasiyet
- Bakım gerektirmeyen yapı
- Toz, basınç, sıcaklık ve gaz oluşumlarından etkilenmez

İlgili Ürünler