Seviye Ölçüm Cihazları

Farin Silosunda Seviye Ölçümü


Belirli kimyasal kompozisyona sahip kalker, kil, demir cevheri, v.b. gibi malzeme öğütülerek ince bir toz haline getirilir. Bu toz “farin” olarak adlandırılır. İyi bir klinker elde edilebilmesi için farin homojenize edilerek silolarda depolanır. Depolanan farinin stok kontrolünü en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için seviyenin doğru bir şekilde ölçülmesi gerekmektedir.

 

MICROPULS 58 ile temassız ölçüm

Horn veya parabolik yapıdaki anten sistemi ile özellikle parçalı katıların en zor şartlar altında ölçümü için en ideal radar sensördür. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmış ve üç ayrı kuvvetlendirici ile güçlendirilmiştir. Bu sayede MICROPULS 58 özellikle tozlu ortamlarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül vb. tüm parçacıklı katılarda 70m'ye kadar ölçüm yapabilen en güçlü sensördür.

MICROCAP ile taşmaları önleyin

Katı veya sıvı malzemelerin silo, tank, kazan, bunker ve benzeri rezerve alanlarında boş ve dolu durum kontrolü amacı ile kullanılan kapasitif tip çubuklu seviye sivicidir. Metal veya beton bunkerlerde, özellikle aşırı tozlu silolarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, yem, tahıl, granül ve toz ürünlerde ve hemen hemen tüm sıvılarda kullanılabilmektedir.

 

Avantajları

- Türkçe menü
- Kolay montaj
- Yüksek hassasiyet
- Bakım gerektirmeyen yapı
- Toz, basınç, sıcaklık ve gaz oluşumlarından etkilenmez

İlgili Ürünler