Seviye Ölçüm Cihazları

Kül Silolarında Seviye Ölçümü


Termik santraller, ısıtma tesisleri,  gıda tesisleri, kimya tesisleri, tekstil fabrikaları gibi çeşitli endüstriyel tesislerde ısı üretimi amacıyla kömür gibi katı yakıtların yakılması sonucu uçucu kül(fly ash)  ve cüruf oluşmaktadır. Oluşan uçucu küller ve yüksek fırın cürufunun inşaat sektöründe özellikle beton üretiminde puzolan malzeme olarak kullanılmaktadır.

MICROPULS 58 İle Temassız Ölçüm

Horn veya parabolik yapıdaki anten sistemi ile özellikle parçalı katıların en zor şartlar altında ölçümü için en ideal radar sensördür. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmış ve üç ayrı kuvvetlendirici ile güçlendirilmiştir. Bu sayede MICROPULS 58 özellikle tozlu ortamlarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül vb. tüm parçacıklı katılarda 70m'ye kadar ölçüm yapabilen en güçlü sensördür.

MICROPULS 59 İle Temassız Ölçüm

MICROPULS 59 özellikle parçalı katıların zor şartlar altında ölçümü için idealdir. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmıştır. Bu sayede MICROPULS 59 özellikle tozlu ortamlarda ölçüm mesafesine göre en etkili radar sensördür. Bu özelliği sayesinde çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül ve benzer ürünler gibi tüm parçacıklı katıların 15m’ye kadar ölçümü için en ideal sensördür.

MICROCAP ile taşmaları önleyin

Katı veya sıvı malzemelerin silo, tank, kazan, bunker ve benzeri rezerve alanlarında boş ve dolu durum kontrolü amacı ile kullanılan kapasitif tip çubuklu seviye sivicidir. Metal veya beton bunkerlerde, özellikle aşırı tozlu silolarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, yem, tahıl, granül ve toz ürünlerde ve hemen hemen tüm sıvılarda kullanılabilmektedir.

Avantajları

- Türkçe menü
- Kolay montaj
- Yüksek hassasiyet
- Bakım gerektirmeyen yapı
- Toz, basınç, sıcaklık ve gaz oluşumlarından etkilenmez

İlgili Ürünler