Seviye Ölçüm Cihazları

Nişasta Silosunda Seviye Ölçümü


Nişasta ağaç sanayinde tutkal, gıda sanayinde kıvamlandırıcı ve  kâğıt sanayinde sağlamlığı artırıcı olarak kullanılır. Silolara dolumu pnömatik sistemlerle yapıldı için dolum anında tank içerisinde aşırı toz oluşmaktadır. Toz oluşumuna sahip silolardagüvenilir ölçüm için en ideal çözüm radar seviye sensörleri ve siviçlerdir

MICROPULS 58 horn veya parabolik yapıdaki anten sistemi ile özellikle parçalı katıların en zor şartlar altında ölçümü için en ideal radar sensördür. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmış ve üç ayrı kuvvetlendirici ile güçlendirilmiştir. Bu sayede MICROPULS 58 özellikle tozlu ortamlarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül vb. tüm parçacıklı katılarda 70m'ye kadar ölçüm yapabilen en güçlü sensördür.

MICROPULS 59 parçalı katıların zor şartlar altında ölçümü için ideal radar sensördür. Horn veya Parabolik yapıdaki anten sistemi ile parçalı katıların 15 metreye kadar olan ölçümü için en ekonomik sensördür. Elektronik yükselticisi tozlu ortamlar için yapılandırılmıştır. Bu sayede MICROPULS 59 özellikle tozlu ortamlarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül ve benzeri tüm parçacıklı katılarda 15m'ye kadar ölçüm yapabilen en güçlü sensörlerdendir.

MICROCAP56 Katı veya sıvı malzemelerin silo, tank, kazan, bunker ve benzeri rezerve alanlarında boş ve dolu durum kontrolü amacı ile kullanılan kapasitif tip çubuklu seviye sivicidir. Metal veya beton bunkerlerde, özellikle aşırı tozlu silolarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, yem, tahıl, granül ve toz ürünlerde ve hemen hemen tüm sıvılarda kullanılabilmektedir.

MICROVIB 57 özellikle granül ve tanecikli yapıdaki çimento, kum, kömür, un, tuz gibi katı ürünlerin bulunduğu tank ve depolama alanlarında taşmaya ve boşta çalışmaya karşı koruma amaçlı kullanılan titreşimli çatal tip seviye sivicidir.

İlgili Ürünler