Seviye Ölçüm Cihazları

Tutkal Tanklarında Seviye Ölçümü


Yongalevha üretiminde kullanılan tutkallar maliyet bakımından önemli bir yer tutmaktadırlar. Tutkalın türü, miktarı,  uygulama şekli gibi bir çok faktör levha kalitesini etkilemektedir. 

Tutkal ağaç, mobilya, tekstil, kağıt ambalaj ve dekorasyon işlerinde çeşitli gereçlerin birbirine yapıştırılmasında kullanılan maddeye tutkal, yapıştırma işlemine tutkallama denir. Solventli, solventsiz (su) ve Hot melt gibi eritilerek kullanılan tipleri de vardır.

MICROPULS 51 özellikle agresif sıvıların zor şartlar altında ölçümü için ideal bir sensördür. Elektronik yükselticisi zor şartlar için yapılandırılmıştır. Bu sayede MICROPULS 51 özellikle zorlu sıvılarda, asit, kostik gibi agresif maddelerde, her türlü kimyasal karışımlarda ve benzeri tüm sıvılar- da 30m’ye kadar ölçüm yapabilen en kullanışlı sensörlerden biridir. PTFE anten yapısı sayesinde olası ürün sıçramalarında ürünün antene yapışmasını minimize eder. Düşük di-elektrik sabiteli plastik veya türevi tanklarda tankı delmeden de ölçüm yapabilmektedir.

Avantajları

- Türkçe menü
- Temassız ölçüm, kolay montaj
- Yüksek hassasiyet
- Bakım gerektirmeyen yapı
- Buhar, rutubet, sıcaklık ve gaz oluşumlarından etkilenmez

İlgili Ürünler